Thursday, June 1, 2017

Ramadhan Offer for Premium Beautiful






LIMITED TIME offer pada bulan Ramadhan!!!!
 Offer terbaik untuk set Premium Beautiful Classic & Elegance

Premium Beautiful ni long term investment semua kaum wanita. Kalau bukan kita yang jaga diri kita sendiri sape yang nak jaga. Jom tutup perut buncit dan tempat yang menggelebeh untuk nampak cantik di hari Lebaran.

Contact Eija SEKARANG untuk limited offer ni.

Call or watsapp 0195086688

Saturday, March 4, 2017

Looking for Huda Beauty Product??

Hi bloggers,


Anda mencari produk Huda Beauty liquid Matte dengan harga berpatutan....original dari London uoollsss ye..

Pre order is back...jom layan the range of the colours..







Red & Pink Mini 

 Pink Colours



Brown & Nude Colours



So kalau ada yang berminat or memang addicted to Huda Liquid Matte boleh je watsapp me 0195086688... for pricing.

Estimated arrive in KL on 14th March 2017

Monday, November 28, 2016

Premium Beautiful Year End Sale YES


Anda semua mesti dah tahukan bulan Disember ialah bulan BIG SALE untuk set semua barangan di Malaysia...so disini Eija pun nak buat promo untuk Premium Beautiful corset untuk yang dah lama mengidam nak pakai corset ajaib ni kan...






IA DIJAMIN SET BARU...

⚡️Saiz boleh ditukar ikut kesesuaian
⚡️Pembayaran hanya melalui Cash, kad kredit atau RHB EASY

FYI...

PREMIUM BEAUTIFUL disyorkan untuk :-

🔅 Bakal pengantin yang nak nampak meletops atas pelamin
🔅 Nak kurus/cantik
🔅 Membentuk shape badan yg ideal
🔅 Slip disc
🔅 Banyakkan susu badan
🔅 Keputihan
🔅 Period pain
🔅 Cyst/fabroid
🔅 Migrain
🔅 Gastric
🔅 In confinement/dalam pantang
🔅 Irregular period/period tak teratur


* LIMITED stocks and TIME only


Boleh contact Eija 019-5086688
-eija.ibrahim96@gmail.com

Tuesday, June 21, 2016

Special Offer Premium Beautiful



For a LIMITED TIME and LIMITED PIECES offer terbaik untuk set Premium Beautiful.

Jangan fikir banyak kali nak beli Premium Beautiful. PB ni long term investment akak-akak dan adik-adik. Kalau bukan kita yang jaga diri kita sendiri sape yang nak jaga. Tutupkan yang menggelebeh-menggelebeh tu cepattt.

Contact Eija SEKARANG untuk limited offer ni.

Eija
0195086688

Tuesday, April 26, 2016

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful (FAQ)


Salam semua,

Di sini Eija ingin soalan lazim (FAQ) yang customers or my reader selalu tanya tentang corset Premium Beautiful...jika ada kemusykilan atau keterangan lanjut boleh je contact Eija 0195086688.

Premium Beautiful mahal????

Premium Beautiful ni bagi saya tak semahal mana jika dibandingkan dengan corset dari jenama lain di pasaran...very affordable untuk semua golongan
a)  Mempunyai kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian..selama 8 jam,            boleh dicuci dan tahan lama
b)  Produk Lifetime Warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan..boleh                contact Eija dan akan dihantar ke service centre
c)  Diiktiraf sebagai Superbrands yang berkualiti tinggi
3. Berapa lama untuk dapat kesan selepas pakai Premium Beautiful?
Premium Beautiful berfungsi ikut kadar metabolisma seseorang. Ada orang dapat kesan cepat, ada yang lambat. Tapi apa yang penting, cara pemakaian kena betul. MESTI pakai Premium Beautiful minimum selama 8 jam sehari. Dan pemakaian kenalah konsisten. Baru akan dapat hasii.
4. Berapa harga Premium Beautiful?
Premium beautiful adalah custom made corset. Perlu ukur dulu kemudian baru boleh beritahu harga berdasarkan ukuran yang diambil.
5. Pakai Premium Beautiful tapi berat tidak turun.
Kita tak boleh expect lemak yang kita simpan selama ini akan hilang sekelip mata. Kalau disiplin pakai Premium Beautiful ikut cara yang betul, badan kita akan terbentuk ikut shape set Premium Beautiful.
7. Premium Beautiful akan ganggu peredaran darah?                    
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia juga menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

Sekarang Eija buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

Eija
0195086688

Tuesday, February 23, 2016

Harga Promo 2016

Eija ada buat SPECIAL PROMOTION untuk pembaca blogger.  So, jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga promotion ini.

Untuk harga Premium Beautiful harga tertakluk pada size ye....so Eija kena dapatkan ukuran dulu ye.


















For the latest price and promotion of Premium Beautiful Classic and Elegance just call/sms/whatsapp me:

 Eija 019-5086688

 eija.ibrahim96@gmail.com 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...