Monday, August 15, 2011

Persiapan Hari Raya.....dah siap???

As Salam...dah masuk hari ke 15 kita berpuasa...masing2 dah buat persiapan utk hari lebaran yg akan tiba dalam 15 hari ni.  Bagi orang2 yg bekerja dgn kerajaan..tentu dah dapat bonus ye.....utk membeli belah di hari raya.

Macamana dgn orang2 yg bekerja swasta......dpt bonus ke??? Ai nak berkongsi pengalaman...dgn u all semua.  Ai pun pernah bekerja...swasta...so faham ajalah kalau dgn swasta mana ada bonus...yg ada advanced money. Kalau dah ambil advance kenalah potong gaji bulan2.....ha...berbulan jgklah kita menanggungnya.

Tp sejak Ai berbisness ni....tis is the first time Ai dpt bonus utk hari raya...yg ...mmg berbaloi jugak.  So tak adalah istilah..."gali lubang tutup lubang".  Ramailah yg akan ke Bank utk keluarkan ASB...dan yg mana tak cukup tu.....ke tabung haji pulak.

Biz yg mmg cukup senang....just thru FB and Blog...insyallah...sebab ramai yg masih belum tahu tentang produk yg magic dan hebat ni...Premium Beautiful. Jgn tunggu lg....sebab ada rebate lg...dgn pembelian PB secara cash....at least boleh tampung duit yg dah habis dibelanja lepas Raya...betul tak???


"...Allah telah memberkati kamu dengan dua hari yang lebih baik iaitu Aidul Fitri dan Aidul Adha. Kedua hari ini adalah untuk makan-makan dan minum-minum,bergembira bersama dan mengingati Allah".


So kepada sesiapa di luar sana masih mencari peluang bisness....jgn segan2..boleh contact Ai bila2 masa saja....

019-5086688 / eija.ibrahim96@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...