Saturday, September 17, 2011

Kesuburan..utk kaum wanita


Salam..just to share some inform ttg PB and Herba Maharani...

Pada yg sedang mencuba untuk mendapatkan zuriat.. tp belum dapat2lah smp dah 3-4thn ke 7-8thn ke.. janganlah sesekali berputus asa ya.. selagi boleh berusaha lah... ya... & now me nak suggest pada couple yg sedang berusaha tu..

Cubalah with pemakaian Premium Beautiful + makan Herba Maharani...
Bagaimana Premium Beautiful berfungsi pula? Ia tanpa sedar semasa memakainya dia menstabilkan kedudukan rahimrahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamilmelancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untukmenurunkan berat badan.


Cara pengambilan Herba Maharani yang WAJIB dipatuhi : 1 bola kuning (=50 pil hitam kecil) sekali sehari. Mula ambil selepas hari terakhir peredaran haid dan berterusan selama 6 hari. Kemudian berhenti sementara sehingga selepas kedatangan haid pada bulan depan dan makan mengikut cara yang sama.
Nota : Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air
Premium Beautiful

+


Herba Maharani

' A combination between' Premium Beautiful dan Herba Maharani boleh

membantu dari segi kesuburan wanita~
 diantara rawatan
TERMURAH
 tetapi BERKESAN di pasaran.

Tak salah kita mencuba rite? wpun kekadang kita rasa maybe its "kebetulan".. but again apasalah mencuba..

Lagipun its much cheaper than other methods rite...

Kalau betul tak ada rezeki utk dpt zuriat gan cara pemakaian PB.. still u can use the PB for tujuan lain like slimming, back pain, keputihan..etc


Call me 019-5086688 /eija.ibrahim96@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...