Thursday, January 5, 2012

Business Premium Beautiful





Just nak share soalan2 ttg Biz PB...


Besar ke modal nak buat business PB ni?

Modal hanya RM50 registration as a member.....and we have a few biz plan for our client to choose...ikut kemampuan.

Mcmana nak jual PB ni?

Tak susah tp kena ada ilmu...and we did our biz just thru online...90% thru blog and also Facebook . PALING PENTING KENA SELALU PAKAI PB..


Perlukan modal ke business ni???

Buat biz mesti ada modal...w/pun biz secara kecil-kecilan....terpulang kpd kita nak keluarkan duit kecil or duit besar.

Boleh ke saya buat biz ni???

Business tak kira usia..tua or muda...belajar takat biasa2 aja...or yg berijazah...janji ada keinginan dan kemahuan yg datang diri kita sendiri.  Kalau nak tahu ramai surirumah yg berjaya dalam biz ni....yg x pernah bekerja or yg resign awal.  So tepuk dada tanya selera...

Siapa yang patut JOIN:

- Yg memiliki IMPIAN BESAR 
- Yg dah sgt2 stress dgn keja Hakiki NYA

- Yg teringin nak buat business sendiri (xmoh makan gaji lah tuuu )
- Yg nak mengubah dr xde masa gan family, nak ada masa dgn family 
- Yg nak membayar hutang piutang yg sediada(like Me)
- Yg teringin nak membalas jasa ibu/bapa(like Me)




Just book your appointment...anytime
019-5086688
eija.ibrahim96@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...