Saturday, January 31, 2015

Masa untuk berubah di tahun 2015

Salam Bloggers,


Di tahun 2015, Eija ingin membuka peluang untuk generasi gen-Y juga untuk rakan-rakan yang ingin mengubah cara hidup dari Hakikatnya ramai rakyat persaraan terutamanya jika dilihat dari sudut wang simpanan bagi menampung kos hidup semasa persaraan. 

Ramai di antara kita telah menerima hakikat bahawa mereka mungkin tidak akan dapat menyimpan wang yang cukup untuk persaraan.  Oleh yang demikian terdapat keperluan mendesak untuk mencari jalan alternatif  samada untuk menyimpan lebih atau menjana pendapatan tambahan bermula dari sekarang bagi persediaan persaraan.

Umum mengetahui menerusi sabda nabi bahawa 9 DARI 10 PINTU REZEKI DATANGNYA DARI PERNIAGAAN, namun ramai tidak cuba menceburinya. Memang tidak dinafikan tiada jaminan kejayaan dan keuntungan dari perniagaan konvensional disebabkan cabaran dan saingan yang sangat tinggi dan sengit.

Apa yang saya ingin tekankan di sini adalah peluang kita semua untuk mencapai KEBEBASAN KEWANGAN dan MASA!  BEBAS HUTANG, BEBAS MASA BEKERJA dan BEBAS MELANCONG KE MANA-MANA! Platform dan sistem perniagaan yang disediakan  akan dapat membawa anda ke destinasi itu. Sama ada secara pantas atau lambat ianya pasti dapat mengubah kehidupan kita sekiranya kita yakin dan beriltizam untuk mencapai sasaran kita, in shaa Allah. Cuma kita kena faham seperti perniagaan yang lain sekiranya kita gagal mencapai target yang kita letak, jangan sesekali putus asa. Allah akan tetap memberi rezeki dan ganjaran kepada mereka yang berusaha dengan ikhlas.

So jom kita memulakan perniagaan kita sendiri, perniagaan yang memberi anda peluang tanpa batasan? Ia mudah! Hanya beberapa langkah dari kebebasan kewangan.

Dengan killer & hot demand produk ni yang terkenal seperti:-


Premium Beautiful sudah ada di pasaran selama 20 tahun tetap hebat dan masih utuh di pasaran

Hot selling ProductSabun Marine Essence


Body Wash & Shampoo Marine Essence

Bio Seleza Feminine Pad

Kesemua produk ini memang produk yang dapat memenangi hati wanita-wanita di luar sana terutama untuk kesihatan dan kecantikan.

Dengan usaha anda mungkin menjadi salah seorang daripadanya. Jadi tunggu apa lagi mulakan langkah pertama anda untuk merubah hidup anda!

Mari sama mencapai IMPIAN di tahun 2015. Peluang sentiasa terbuka jangan tunggu lagi :

Wat'sapp/sms

Eija 0195086688
eija.ibrahim96@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...