Saturday, January 30, 2016

PERUT KEMPIS CARA MODEN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Cara yang paling berkesan dan mudah untuk kempiskan perut adalah corset Premium Beautiful.

"Based on leader Eija CDM Sha Khalid punya experience bila hanya pakai bengkung sahaja lemak di perut akan turun ke bawah so peha akan mengembang dan bila pakai seluar sahaja lemak akan naik ke atas maka bahagian atas perut akan mengelebeh dan membesar. "

Dinasihatkan untuk pakai 1 set iaitu Long Bra, Waist Nipper & Long Girdle sebab masa fitting Eija akan ajar untuk alihkan lemak-lemak degil di setiap bahagian badan. 

Setiap set Premium Beautiful ni semua ada peranan masing-masing so sebab tu bila pakai dengan cara yang betul bentuk badan akan cantik & perut boleh jadi kempis secepat seminggu!! trust me

Premium Beautiful ni alah membeli menang memakai, first time je rasa mahal kena bayar mahal tapi pakai bertahun-tahun. Tapi jangan risau sebab Eija pun ada buat ansuran. So spend RM200 setiap bulan tak sampai setahun dah boleh habis bayar....spt peribahasa 'Alah membeli, menang memakai.





So yang berminat dan memang teringin memiliki corset moden ni boleh je watsapp/sms no di bawah:-

Eija Ibrahim
019-5086688

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...