Tuesday, April 26, 2016

Soalan Lazim tentang Premium Beautiful (FAQ)


Salam semua,

Di sini Eija ingin soalan lazim (FAQ) yang customers or my reader selalu tanya tentang corset Premium Beautiful...jika ada kemusykilan atau keterangan lanjut boleh je contact Eija 0195086688.

Premium Beautiful mahal????

Premium Beautiful ni bagi saya tak semahal mana jika dibandingkan dengan corset dari jenama lain di pasaran...very affordable untuk semua golongan
a)  Mempunyai kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian..selama 8 jam,            boleh dicuci dan tahan lama
b)  Produk Lifetime Warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan..boleh                contact Eija dan akan dihantar ke service centre
c)  Diiktiraf sebagai Superbrands yang berkualiti tinggi
3. Berapa lama untuk dapat kesan selepas pakai Premium Beautiful?
Premium Beautiful berfungsi ikut kadar metabolisma seseorang. Ada orang dapat kesan cepat, ada yang lambat. Tapi apa yang penting, cara pemakaian kena betul. MESTI pakai Premium Beautiful minimum selama 8 jam sehari. Dan pemakaian kenalah konsisten. Baru akan dapat hasii.
4. Berapa harga Premium Beautiful?
Premium beautiful adalah custom made corset. Perlu ukur dulu kemudian baru boleh beritahu harga berdasarkan ukuran yang diambil.
5. Pakai Premium Beautiful tapi berat tidak turun.
Kita tak boleh expect lemak yang kita simpan selama ini akan hilang sekelip mata. Kalau disiplin pakai Premium Beautiful ikut cara yang betul, badan kita akan terbentuk ikut shape set Premium Beautiful.
7. Premium Beautiful akan ganggu peredaran darah?                    
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia juga menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

Sekarang Eija buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

Eija
0195086688

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...