Premium Beautiful Murah 2018


Jom kita tinjau kelebihan-kelebihan Premium Beautiful. Tentu ramai yang tahu Premium Beautiful Corset ni ada '3 pieces'. So, tiap-tiap piece ada rekabentuknya sendiri. Dah setiap satunya ada kelebihan-kelebihannya tersendiri.




Kelebihan Long Brassiere

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Mengelakkan payudara berdarah
3. Menyokong payudara besar
4. Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5. Meransang pengeluaran susu ibu
6. Mengelakkan gastrik

Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Menghilangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Elok untuk mencegah demam kuning
7. Mengubat lenguh kaki

Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan

Sesiapa yang nak tahu lebih lanjut mengenai Premium Beautiful, boleh call/sms/whatsapp Eija, 019-5086688 available for free trial & demo


                               SOALAN LAZIM PREMIUM BEAUTIFUL



Salam semua,

Di sini Eija ingin soalan lazim (FAQ) yang customers or my reader selalu tanya tentang corset Premium Beautiful...jika ada kemusykilan atau keterangan lanjut boleh je contact Eija 0195086688.


Premium Beautiful mahal????

Premium Beautiful ni bagi saya tak semahal mana jika dibandingkan dengan corset dari jenama lain di pasaran...very affordable untuk semua golongan
a)  Mempunyai kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian..selama 8 jam,            boleh dicuci dan tahan lama
b)  Produk Lifetime Warranty untuk sebarang kerosakan. Jika ada kerosakan..boleh                contact Eija dan akan dihantar ke service centre
c)  Diiktiraf sebagai Superbrands yang berkualiti tinggi
3. Berapa lama untuk dapat kesan selepas pakai Premium Beautiful?
Premium Beautiful berfungsi ikut kadar metabolisma seseorang. Ada orang dapat kesan cepat, ada yang lambat. Tapi apa yang penting, cara pemakaian kena betul. MESTI pakai Premium Beautiful minimum selama 8 jam sehari. Dan pemakaian kenalah konsisten. Baru akan dapat hasii.
4. Berapa harga Premium Beautiful?
Premium beautiful adalah custom made corset. Perlu ukur dulu kemudian baru boleh beritahu harga berdasarkan ukuran yang diambil.
5. Pakai Premium Beautiful tapi berat tidak turun.
Kita tak boleh expect lemak yang kita simpan selama ini akan hilang sekelip mata. Kalau disiplin pakai Premium Beautiful ikut cara yang betul, badan kita akan terbentuk ikut shape set Premium Beautiful.
7. Premium Beautiful akan ganggu peredaran darah?                    
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia juga menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

Sekarang Eija buat limited time SPECIAL PROMO dengan HARGA ISTIMEWA. Hanya untuk limited time and stocks.

For this promo price of Premium Beautiful Classic or Elegance, just call/sms/whatsapp me:

Eija
0195086688

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH


Untuk pembaca blog ni......Eija ada buat harga promo untuk client2 yang memang mencari-cari corset Premium Beautiful ni...

Eija nak share kat sini soalan yang biasa potential customers tanya adalah kenapa sesetengah orang jual Premium Beautiful dengan harga yang murah. Actually, Premium Beautiful ni ada harga pasaran dia. Kalau terlalu murah, kena berhati-hati sebelum beli.

Kalau korang hadapi situasi ni, ada beberapa soalan yang patut korang tanya pada penjual tu:

1. Ni set baru ke?
2. Macam mana ukuran korset ni ye?
3. Kalau I try tapi tak muat atau tak selesa, boleh tak I tukar saiz lain?
4. Kalau rosak korset ni, boleh tak hantar repair?


1. Ni set baru ke?
Premium Beautiful ni kita pakai di bahagian dalam. So kalau yang terpakai, takut tak bersih atau kemungkinan ada jangkitan kalau ada kuman. Dan set lama memanglah tak boleh tukar-tukar saiz kalau tak muat.

2. Macam mana ukuran korset ni ye?
Premium Beautiful MESTI kena ukur ikut badan setiap pemakainya. Tak ada istilah saiz S, M, L, XL, XXL ke. Itula juga yang amat unik dengan Premium Beautiful ni. Setiap orang ada bentuk badan yang berlainan. Ada yang bentuk pear (besar di pinggul), apple (besar di atas), banana (atas dan bawah kecik) atau hourglass (atas dan bawah sekata). Sebab tu setiap piece Premium Beautiful (long bra, waist nipper & long girdle) takkan sama.

3. Kalau try tapi tak muat atau tak selesa, boleh tak tukar saiz lain?
Ini biasanya kalau korang jauh daripada si penjual. Eija biasanya akan mintak customer ukur dan bagi ukuran dan dari saiz tu memang Eija boleh tahu apa saiz Premium Beautiful yang sesuai. So, Eija akan mintak diorang try dulu. As long as korset tak kotor, takde kesan kotoran dan semua label dan packaging still ada dan tak koyak Eija memang akan bagi tukar. Memang dah biasa customer di luar kawasan ni Eija tak boleh fitting sendiri, so bila dah pakai tu maybe itu bukan saiz yang paling sesuai untuk korang jadinya size boleh ditukar kepada yang sesuai untuk si pemakai.

4. Kalau rosak korset ni, boleh tak hantar repair?
So far yang Eija tau, inilah satu-satunya korset atau pun lingerie yang ada jaminan seumur hidup. Maksudnya, kalau Premium Beautiful rosak boleh hantar repair FOC. Cuma biasanya kena tunggu dalam 3-4 minggu untuk siap. So, penjual yang sah dan aktif boleh bantu korang untuk hantar Premium Beautiful untuk servis. Dan Eija sampai sekarang still buat after sales service, which is sesapa yang beli dengan Eija....eija memang akan hantar repair.

Yang penting, buat study dulu sebelum beli. Harga murah tak semesti akan dapat produk dan servis terbaik. Hopefully, entry ni boleh bantu korang yang berkira-kira nak beli Premium Beautiful

Kalau nak tau lagi detail atau nak tau harga promo yang yang Eija offer, just contact:-

Eija Ibrahim
019-5086688 -SMS/watsapp/telegram

eija.ibrahim96@gmail.com


KELEBIHAN PREMIUM BEAUTIFUL

  1. Premium Beautiful merupakan perintis / pioneer kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). Premium Beautiful juga sudah berada di pasaran Malaysia more than 15 years.
  2. Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama.
  3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.
  4. One stop centre – Premium beautiful memiliki segala-galanya. Dicipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, Insya Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.
  5. Teknologi datang dari 3 buah negara maju:
    a) Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. So, that’s why Premium Beautiful nie pakai berapa lamer pon takkan regang.
    b) Germany – Fabrik aquatech dan aquadyne, iaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
    c) Japan – Teknologi F.I.R.
  6. Mampu dimiliki oleh semua orang.
  7. Sebarang kerosakan akan diperbaiki secara PERCUMA


Payment Method:
Cash
(+ RM50 joining fee and you are entitled to receive RM150-400 cash rebate)
Credit Card

  
SO SESIAPA NAK FREE CONSULTATION OR TRIAL 
ON THIS MAGICAL CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

CONTACT ME: 019-5086688
TO SET APPOINTMENT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...